Schreiershoek Recreatie heeft prachtige bungalows

De prachtige Scandinavische Bungalows van Schreiershoek Recreatie liggen aan het water, op steenworp afstand van de Friese stad Dokkum aan het Dokkumer Grootdiep.

Onze bungalows zijn opgebouwd uit Scandinavisch stapel hout. Het traditioneel Scandinavische design van de Bungalow zorgt ervoor dat iedere bungalow een warme en knusse uitstraling heeft, zowel in als om de bungalow.

Het is heerlijk thuiskomen in één van onze bungalows. U geniet van het comfort zoals thuis maar met de rust en ruimte zoals u het alleen maar op de Schreiershoek kunt vinden.

Een eigen terras en een tuin tot aan het water, waar u ook nog eens heerlijk een hengeltje kunt uitgooien. In de zomer is het overdag lekker druk op het water bij de Schreiershoek. De Klippers, Tjalken, plezierjachten en zeiljachten die langs varen zorgen voor een mooi schouwspel.

Tarieven 2017

LET OP:

- Linnenset, verplicht*: kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken 1pers: € 6,-
- Comfortset : 2 badlakens: € 4,-

*verplicht linnenset, wanneer u zelf geen beddengoed meeneemt dan bent u verplicht deze bij ons te huren in verband met de hygiëne voor onze gasten.
  • Uniek uitzicht
  • Loopafstand van Dokkum
  • Scandinavisch design
  • Gastvrijheid
  • Gratis WiFi
  • Aan het water

Indeling

Indeling
De bungalows van Schreiershoek Recreatie zijn zo ingericht dat u alles binnen handbereik heeft. De woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer vindt u op de begane grond, op de eerste verdieping bevindt zich nog een derde slaapkamer. De bungalows zijn dus ook als gelijkvloerse bungalow/woning te gebruiken voor kleinere gezinnen.

Comfortabel

Comfortabel
In de bungalows is alles aanwezig wat u nodig heeft, volledige gemeubileerd en desgewenst met volle koelkast. In iedere bungalow treft u een informatiemap met informatie en activiteiten in Dokkum en omgeving. Heeft u vragen of kunt u iets niet vinden? Wij hebben het antwoord op uw vraag, Ons kantoor is elke dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Plattegrond

6 persoons bungalow

6 persoons bungalow
De 6 persoons bungalows van Schreiershoek Recreatie liggen direct aan het water van de Dokkumer Ee.

2 persoons bungalow

2 persoons bungalow
De 2 persoons bungalows van Schreiershoek Recreatie liggen op loopafstand (50 m) van de Dokkumer Ee.

Huisdieren zijn toegestaan bij Schreiershoek Recreatie. Wij hebben ook een huisdiervrije bungalow. Informeer naar de beschikbaarheid en mogelijkheden. 

Reserveren

Overtuigd? Reserveer nu een bungalow van Schreiershoek Recreatie en geniet van de gastvrijheid.

Gevulde koelkast - Nieuw!

Wij komen graag met nieuwe ideeën naar buiten om onze gasten tevreden te kunnen houden.

Per 1 mei 2015 bieden we onze gasten de mogelijkheid voor een gevulde koelkast. Hieronder ziet u de mogelijkheden, van standaard naar alleen ontbijt of luxe. Zo hoeft u de op de dag van aankomst niet gelijk naar de supermarkt maar kunt u gelijk beginnen met uw vakantie.

U kunt deze mogelijkheid bij uw reservering toevoegen. 

 

In de omgeving van Schreiershoek Recreatie

In Dokkum en de regio zijn een hoop bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken, daarnaast ligt het schitterende Waddengebied en Nationaal Park Lauwersmeer vlakbij! Naar de Waddeneilanden reist u gemakkelijk en comfortabel per veerboot vanaf Holwerd of Lauwersoog. Het Nationaal Park Lauwersmeer is goed te bereiken per auto of per bus vanaf Dokkum.

De bungalows zijn ieder seizoen te huur. In de zomer is het heerlijk in Friesland maar de winter in Dokkum is iets speciaals. De houten bungalows in combinatie met de prachtige witte verse sneeuw, u wordt wakker in Scandinavië!


Lees meer over de omgeving van Schreiershoek Recreatie.


Omgeving
Reserveer nu!