Evenementenkalender 2017

Welkom bij de Evenementenkalender! Zit er voor jou een leuk evenement tussen? Neem gerust contact met ons op en reserveer!

Pasen voor de kids!

zondag 16 april vanaf 14.00 uur

Kom jij hem helpen eieren zoeken? De paashaas is ook zijn gouden ei kwijt, kan jij dat ei vinden? Dan krijg je een cadeautje! Het Paviljoen is uiteraard open voor een hapje en een drankje. Start eieren zoeken begint om 15.00 uur! Tot dan!

Reserveren

Wijnproeverij

zaterdag 22 april vanaf 19.30 uur

Tijdens deze informele, gezellige en leerzame avond gaan we verschillende wijnen proeven. Laat je zintuigen prikkelen en misschien zit jouw favoriete (bubbel) wijn er tussen. Graag even reserveren. € 27.50 p.p. (Minimale leeftijd 18 jaar)

Reserveren

Koningsdag rondvaart

donderdag 27 april vanaf 12.00 uur

De historische rondvaartvloot van Dokkum zal jou deze dag de stad laten ervaren vanaf het water. Deze bijzondere ervaring boek je al voor € 2.- p.p. De rondvaartboot heeft een extra afstap bij Het Paviljoen, wees zelf koning en profiteer van deze koningsactie waaronder hapjes&tapas eten voor maar € 16.50 p.p. onbeperkt! Taxiboot terug naar de binnenstad is bovendien gratis. Nieuwsgierig of wil je reserveren? Neem contact met ons op, we staan je graag te woord!

Reserveren

Bevrijdingsdag

vrijdag 5 mei vanaf 14.00 uur

In Het Paviljoen kun je genieten van een heerlijk culinair bevrijding arrangement, bestaande uit een royale plank met verschillende huisgemaakte lekkernijen. Dit licht vullende arrangement boek je al voor € 7.50 p.p. inclusief 1 vrijheidsdrankje! Je kunt gratis gebruik maken van onze watertaxi van en naar de binnenstad, op en afstap aan kade Diepswal. Tot dan!

Reserveren

Opening nieuw seizoen

zondag 7 mei vanaf 11.00 uur

Vandaag vieren we graag met jou de start van het komende seizoen. Vanaf de binnenstad (Diepswal) vaart een gratis taxiboot van en naar het Paviljoen. Geniet in 1 van de loungebanken voor een hapje en een drankje en laat je vermaken door de aanwezige muziek. Het Paviljoen is 5 dagen in de week geopend vanaf 11:00 uur voor lunch en diner/hapjes&tapas. (wo – zo). Je bent van harte welkom.

Reserveren

Moederdag

zondag 14 mei

Kom samen met je moeder gezellig eten in Het Paviljoen en met mooi weer op een prachtig terras! Hapjes&tapas voor maar € 17.50 p.p. incl welkomstdrankje! Moeders ontvangt naderhand een leuk presentje. Waardebonnen in te leveren bij deze actie! Graag even reserveren.

Reserveren

Hemelvaartsdag

donderdag 25 mei vanaf 10.00 uur

Huur vandaag een elektrische sloep voor 2 uren en reserveer een tafeltje voor de lunch, diner of hapjes&tapas in Het Paviljoen en ontvang dan 15% korting op je rekening in Het Paviljoen! Genieten op en aan het water… Graag wel even reserveren.

Reserveren

Vaderdag

19 juni, 17:00 – 20:30

Kom samen met je vader gezellig eten in Het Paviljoen. Kies uit ruim 35 verschillende hapjes&tapas! Vaders ontvangt naderhand een leuk presentje en een kortingsbon op de bierproeverij van 30 juni aanstaande! Graag wel even reserveren. Voor maar € 19.50 p.p. inclusief welkomstdrankje!

Reserveren

Bierproeverij zomerspecial

vrijdag 30 juni vanaf 19.30 uur

Deze avond staat in het teken van het bierproeven. De zomerspecial is een selectie van verfrissende en verrassende bieren die heerlijk bij de warme zomer passen. Een informele avond met bier en bijpassende hapjes! Graag even reserveren. € 27.50 p.p. (Minimale leeftijd 18 jaar)

Reserveren

In juli en augustus 7 dagen in de week open!
Vanaf 3 juli zijn we elke dag geopend voor lunch, diner en hapjes&tapas! Genieten begint hier!
Combineer je lunch, diner of hapjes&tapas met het huren van een sloep of boot en ontvang 5% korting op je rekening in Het Paviljoen.

Summer BBQ

in de zomer vanaf 17.00 uur

Gegrilde beefburgers, malse kippetjes en heerlijke gamba spiezen zijn maar een greep uit al het heerlijke van de barbecue. Het barbecueseizoen is begonnen! “All you can eat” voor maar € 18.50 p.p. Houd onze site en social media in de gaten voor de geplande data! Graag wel even reserveren!

Reserveren

Whisky proeverij

vrijdag 13 oktober vanaf 19.30 uur

Deze avond staat in het teken van een informele whiskyproeverij. Laat je zintuigen prikkelen en verrassen. Naast het proeven kan je er ook nog wat van opsteken door de educatieve verhalen van de whiskymaster. Uiteraard serveren we bijpassende hapjes en heb jij wellicht je favoriete whisky gevonden! Deze avond kost je maar € 29.50 p.p. Graag even reserveren. (Minimale leeftijd 21 jaar)

Reserveren

Kerstdiner

1e kerstdag maandag 25 december vanaf 17.00 uur

Deze dag bereidt de chef een 3 gangen keuzemenu met aperitief. Verse producten in de keuken en Het Paviljoen omgetoverd tot hoge kerstsferen! Voor de kinderen een leuk presentje. Graag wel even resereren.
Prijs: € 32.50 p.p.

Reserveren

Genieten begint hier…

Meer weten? Je kunt altijd meer informatie opvragen!

Spreekt een of meerdere gezellige, smaakvolle en interessante evenementen je aan? Reserveer gelijk! Telefonisch, via de mail of Facebook Messenger! Geef aan waarvoor je wilt reserveren of voor welk evenement je extra informatie wilt ontvangen. Wij zullen je aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

0519 724221
info@schreiershoek.nl

Schreiershoek Recreatie i.s.m. RondvaartDokkum

*Alle prijzen zijn exclusief genuttigde dranken tenzij anders wordt beschreven. Schreiershoek Recreatie behoudt zich het recht voor om activiteiten te annuleren door onvoorziene situaties. Indien dit voorkomt wordt deze beslissing minimaal 48 uur van tevoren kenbaar gemaakt. Bij sommige activiteiten kan de inhoud worden gewijzigd, de prijs zal altijd hetzelfde blijven

Reserveer nu!